post nl   

Log In

Inloggen

Uw wachtwoord vergeten?

Subtotaal winkelwagen: €0.00

Elektriciteit te water

€ 24,90

Snel overzicht

Volledige en praktische stap- voor stap handleiding voor jachteigenaren
Klik op de afbeelding om in te zoomen

Dit boek is geen gewoon boek over elektriciteit. Het is gebaseerd op één van de meest succesvolle artikelenseries in "Practical Boat Owner".

De prachtige illustraties en heldere tekst maken een gecompliceerd onderwerp toegankelijk en duidelijk. Een volledige en praktische stap-voor-stap handleiding voor jachteigenaren. Alles wat je wilt weten over de elektrische installatie en apparatuur aan boord. Een uniek boek, geheel in kleur uitgevoerd, met bijzonder duidelijke tekeningen en schema's.

Zowel de doorgewinterde doe-het-zelver als de beginnende watersporter kan met dit boek direct aan de slag, als het gaat om het elektrische systeem, het aansluiten van apparaten en het oplossen van problemen. In deze tijden, waarin alles steeds meer high tech wordt, hoeven schippers zich er niet meer voor te schamen dat ze steeds meer afhankelijk worden van de elektrische systemen in hun schepen.

In een modern jacht vinden we veel comfort waar we thuis ook aan gewend zijn: warm water, TV, magnetron, verwarming en koeling. Dit betekent een uitgebeid elektrisch boordnet en, in veel gevallen, afhankelijk van walspanning. Daarbij komen nog de navigatie-instrumenten.

Elektrische formules worden vermeden, behalve bij de grondslagen van de wet van Ohm. In plaats daarvan probeert dit boek inzicht te geven in de werking van elektriciteit en welke nieuwe mogelijkheden ontstaan door de modernisering van een systeem.

  • 112 pagina's
  • Genaaid gebrocheerd
  • Geheel in kleur

Vraag een offerte aan voor dit product.

Of stel een vraag over dit product.

 

We willen graag de kans hebben om een mooie aanbieding te doen als u elders een betere prijs heeft gezien! Daag ons maar uit!

Goedkoper gezien?

* Verplichte velden