post nl   

Log In

Inloggen

Uw wachtwoord vergeten?

Subtotaal winkelwagen: €0.00

Garmin GPSMAP 78s mét kompas

€ 319,00

Snel overzicht

Maritieme handheld van grote klasse, met kompas
Klik op de afbeelding om in te zoomen

Helder scherm, eenvoudige bediening en hooggevoelige GPS-ontvanger.

Dankzij het heldere, transflectieve kleuren LCD-scherm met wit achtergrondlicht zijn de gegevens op elke toestel uit de GPSMAP 78 serie goed af te lezen in alle omstandigheden. Het toestel is eenvoudig te bedienen via een toetsenbord en heeft een moderne, robuuste en waterbestendige behuizing.

De GPSMAP 78 modellen hebben een batterijlevensduur van zo'n 20 uur op 2 AA batterijen en wegen slechts 219 gram. Elke GPSMAP 78 is uitgerust met een hooggevoelige GPS-ontvanger met HotFix™ voor een snelle positiebepaling.

Extra opties op de GPSMAP 78s

De Garmin GPSMAP 78s heeft ten opzichte van de Garmin GPSMAP 78 als extra opties instelbare gebruikersprofielen en een drie assen elektronisch kompas, dat altijd de juiste koers weergeeft, ook als je stil staat. Bovendien kun je met de GPSMAP 78s draadloos tracks, waypoints, routes en geocaches uitwisselen met compatibele toestellen uit de Oregon, Dakota, Colorado en Foretrex toestellen.

Optionele cartografie voor de GPSMAP 78s

Door het interne geheugen van 1,7 GB en een microSD geheugenkaartuitsparing kun je op de toestellen uit de GPSMAP 78-serie optionele cartografie laden, zoals BlueChart® g2 digitale zeekaarten, topografische kaarten of CityNavigator wegenkaarten.

Verdere mogelijkheden

de Garmin GPSMAP 78s heeft de mogelijkheid om  zo'n 2.000 waypoints, 200 routes en een tracklog van zo'n 10.000 punten en 200 opgeslagen tracks op te slaan.

De GPSMAP 78 serie is voorzien van een wereldwijde basiskaart.

Vraag een offerte aan voor dit product.

Of stel een vraag over dit product.

 

We willen graag de kans hebben om een mooie aanbieding te doen als u elders een betere prijs heeft gezien! Daag ons maar uit!

Goedkoper gezien?

* Verplichte velden