post nl   

Log In

Inloggen

Uw wachtwoord vergeten?

Subtotaal winkelwagen: €0.00

GMR Fantom radar

€ 2.629,00

Snel overzicht

In 18 en 24 inch

* Verplichte velden

€ 2.629,00
Klik op de afbeelding om in te zoomen

18 of 24-inch koepelradar met MotionScope-technologie

 • 40 W solid-state koepelradar
 • MotionScope™ technologie gebruikt het Doppler-effect om naar u toe of van u af bewegende doelen te detecteren en in verschillende kleuren te markeren om aanvaringen te voorkomen, zwermen vogels te signaleren en veranderende weersomstandigheden in de gaten te houden
 • Pulscompressietechnologie levert beelden met hoge resolutie en maximaliseert de energiebundel om doelen beter te kunnen detecteren en identificeren
 • Doelgrootte biedt u de mogelijkheid om de omvang van objecten op het radarbeeld aan te passen
 • Detectiebereik van 6 m tot 48 nm

De solid-state Garmin GMR Fantom 24 of 18 koepelradar met een vermogen van 40 W is voorzien van MotionScope technologie. Daarbij wordt gebruik gemaakt van het Doppler-effect om bewegende doelen te detecteren en te markeren en zodoende dreigende aanvaringen te voorkomen. Kan volledig worden geïntegreerd met sommige Garmin kaartplotters.

Krachtige radar met een vermogen van 40 W en een stralingsbundel van 3,7 graden (18 inch: 5 graden)

Biedt uitstekende detectie van doelen op zowel korte als lange afstanden, variërend van slechts 6 meter tot 48 zeemijl, ook bij mist of regen. De horizontale straalbreedte van 3,7 graden levert beelden met hoge resolutie en verhoogt de efficiency van de antenne, zodat zwakke doelen op grote afstand kunnen worden gedetecteerd. Zo worden de kustlijn, andere schepen en naderend onweer met deze radar haarscherp weergegeven — direct op uw Garmin kaartplotter. De horizontale straalbreedte van de versie van18 inch bedraagt 5 graden en is daardoor iets 'onscherper'. Met deze radar bent u verzekerd van consistente doelbepaling, uitstekende doelherkenning en een betrouwbare werking. De 8-bits True Color kleurenweergave helpt u grote doelen van kleine te onderscheiden en optimaliseert de doelenscheiding. Radargegevens worden op kaarten geprojecteerd (stuurautomaat of koerssensor aanbevolen). Laag stroomverbruik, directe inschakeling en geen vertraging door opwarmen, zoals bij magnetronradars. Rotatiesnelheden van 24 rpm voor lager stroomverbruik en 48 rpm om schermbeelden snel te vernieuwen.

MotionScope Doppler-technologie

De GMR Fantom radars gebruiken het Doppler-effect om bewegende doelen te detecteren en te markeren, onder andere om aanvaringen te voorkomen, zwermen vogels te signaleren en veranderende weersomstandigheden in de gaten te houden. Het Doppler-effect is de frequentieverandering in de radarecho, veroorzaakt door de relatieve beweging van het doel. Op die manier kunnen doelen die naar de radar toe of van de radar af bewegen direct worden gedetecteerd. MotionScope markeert de bewegende doelen op het radarscherm in verschillende kleuren, zodat u om andere boten of zwaar weer heen kunt navigeren. Of naar visplekken waar vogels over het oppervlak scheren om vis te vangen.

Dit zit er in de doos van de Garmin GMR Fantom radar:

 • GMR Fantom 24
 • Set met bevestigingsmateriaal
 • Voedingskabel 15 m
 • Netwerkkabel 15 m 
 • Installatie-instructies
 • Montagesjabloon

Vraag een offerte aan voor dit product.

Of stel een vraag over dit product.

 

We willen graag de kans hebben om een mooie aanbieding te doen als u elders een betere prijs heeft gezien! Daag ons maar uit!

Goedkoper gezien?

* Verplichte velden