post nl   

Log In

Inloggen

Uw wachtwoord vergeten?

Subtotaal winkelwagen: €0.00

Humminbird AS 360 SSI

€ 1.949,00

Snel overzicht

Kijkt ook vooruit!
Klik op de afbeelding om in te zoomen

De Humminbird 360° geeft een uitermate gedetailleerd beeld van het water en de bodem rondom je boot. Het beeld is vergelijkbaar met dat van Side Imaging en Down Imaging, maar nu is de dekking 360° met een een bereik van 45 meter in iedere richting. HUmminbird 360° werkt tijdens het trollen, maar ook als je stil ligt. Je ziet een bijna fotografisch beeld van de bodem, het talud, structuren en vis. 


Hoe werkt Humminbird 360°?

Stel je Humminbird 360° voor als sonarpulsen die zich tot 45 meter uitstrekken in iedere richting rondom je boot. De sonarpulsen zorgen voor een plak cake aan beeld. Deze "plak cake" draait rond en vormt zo een 90 meter grote cirkel (de cake) waarmee je het gebied onder water kunt bekijken. 

Vijf snelheden
Om de flexibiliteit op het water te vergroten kan je kiezen uit een vijftal draai snelheden. Met een lagere snelheid van de sonarbundel zie je meer details, maar het beeld ververst minder snel. Een hogere draaisnelheid geeft een lagere beeldkwaliteit, maar het verversen van het beeld op het scherm gaat sneller.


Je lanceert de Humminbird 360° via de bediening van je Humminbird fishfinder/kaartplotter of via de bedieningsknoppen op de bovenkant van de behuizing. De transducer laat je zakken tot onder de bodem van je boot en de schroef. Zo krijg je een beeld rondom met zo min mogelijk verstoringen. De ideale gebruiksdiepte sla je op in het geheugen van de Humminbird 360°. Het systeem werkt geruisloos.

Het Humminbird 360° systeem is verkrijgbaar als toevoeging op alle Humminbird fishfinder/kaartplotter met Side Imaging en Ethernet.

De Humminbird 360 werkt o.a. met de volgende modellen fishfinders van Humminbird:

ION 12, ION 10, ONIX10ci SI Combo, ONIX10ci NT SI Combo, ONIX10ci Combo, ONIX10ci NT Combo, ONIX8ci SI Combo, ONIX8ci NT SI Combo, ONIX8ci Combo, ONIX8ci NT Combo, HELIX 9 DI GPS, HELIX 9 SI GPS, HELIX 9 SI GPS KVD, HELIX 9 SONAR GPS, HELIX 10 DI GPS, HELIX 10 SI GPS, HELIX 10 SONAR GPS, HELIX 12 CHIRP DI GPS, HELIX 12 CHIRP GPS, HELIX 12 CHIRP SI GPS, HELIX 10 SI GPS KVD, HELIX 12 CHIRP SI GPS KVD.

Daarnaast is 360 Imaging geschikt voor alle oudere Humminbird-apparaten met een ethernet-aansluiting, zoals de 1198c SI.

Wat zit er in de levering van de Humminbird 360°?

  • Transducer
  • Transducerhouder met lanceerinrichting
  • Montagebeugel voor transducerhouder
  • GPS-antenne voor positie en vaarrichting
  • Voedingskabel
  • Ethernetkabel

Vraag een offerte aan voor dit product.

Of stel een vraag over dit product.

 

We willen graag de kans hebben om een mooie aanbieding te doen als u elders een betere prijs heeft gezien! Daag ons maar uit!

Goedkoper gezien?

* Verplichte velden