post nl   

Log In

Inloggen

Uw wachtwoord vergeten?

Subtotaal winkelwagen: €0.00

Over bootgenoot.nl

De eigenaar van Bootgenoot.nl: Wim Lones

Bootgenoot.nl, dat ben ik:
Wim Lones.

Ik heb na mijn studie Technische Bedrijfskunde ruim 15 jaar bij Essent gewerkt. Van bedrijfseconoom bij Corporate Finance tot regiomanager bij Essent Energiediensten.

Ik heb een voorliefde voor water: ik zeil op de voormalige Zuiderzee en de Noordzee en roei op het Zwarte Water.

 

In januari 2010 heb ik mijn dromen omgezet in daden met Bootgenoot.nl als resultaat. Naast mijn werk voor Bootgenoot.nl schrijf ik de nieuwsrubrieken voor HISWA Magazine, het vakblad voor alle HISWA-leden. Naast het schrijfplezier levert dat ook een gedegen en vroegtijdige kennis op. Over innovaties, nieuwe bootmodellen en wereldwijde ontwikkelingen in de watersport.

Het concept van Bootgenoot.nl: vérgaande service, uitstekende productkennis en een lage prijs.

Service

Bootgenoot.nl streeft ernaar om de beste oplossing voor ú te vinden. Dat wil zeggen dat ik terugbel of –mail als u een vraag stelt en er alles aan doe om u zo snel mogelijk van dienst te zijn. Staat een product niet in de webwinkel? Vaak kan ik u tóch van dienst zijn!

Kennis

Ik weet veel, héél veel. Als u een vraag heeft de werking van producten kunt u mij dan ook altijd mailen of bellen. En weet ik het antwoord niet meteen, dan zoek ik het uit, voor u! Want als er één ding is waar ik niet tegen kan, dan is het wel om níet te begrijpen hoe iets functioneert.

Lage prijs

Bootgenoot.nl streeft naast de geboden service en het kennisniveau naar een lage prijs. Ik realiseer dat door een laag kostenniveau en een beperkte voorraad. Dat vermindert de kans op onverkoopbare voorraden en dat betekent weer dat ik een lagere marge kan hanteren. Bovendien, ook zonder grote voorraden is de levertijd van de meeste producten 2 tot 4 werkdagen.

Vakkennis

Door het volgen van de actualiteit en van de nodige opleidingen hou ik de broodnodige kennis op peil. Een paar voorbeelden:

 

En als je wilt komen kijken of informatie zoekt: leuk! Bel wel even, het is zonde om voor een gesloten deur te staan.

Nog wat praktische (bank)zaken van Bootgenoot:

BIC: RABONL2U

IBAN: NL 61 RABO 0384 7905 85

KvK: 08212087

BTW-nummer: 156006212B01

Wim Lones
Bootgenoot | Floating Grocer