post nl   

Log In

Inloggen

Uw wachtwoord vergeten?

Subtotaal winkelwagen: €0.00

Ray260 modulaire marifoon met ingebouwde AIS-ontvanger

€ 1.049,00

Snel overzicht

Het topmodel uit de Raymarine marifoonlijn
Klik op de afbeelding om in te zoomen

Naast de marifoonfuncties beschikt u met de Ray60AIS ook over een dubbelkanaals AIS (Automatic Identification System) ontvanger.

De set bestaat uit een 25Watt/1 Watt zend/ontvangsteenheid met DSC Klasse D functionaliteit, een handset met praaifunctie (dan is er een optionele M95435 loudhailerhoorn benodigd) en intercomfunctie en een externe luidspreker. (standaard passief, actieve speaker als accessoire)

De ontvangst van NOAA weerkannalen-en waarschuwingen is mogelijk. De ontvanger is voorzien van opties als dual-watch, tri-watch, en scanning.

Handset

De slanke handset heeft een groot LCD display en toetsen voor snelle toegang tot functies en menu.

Luidspreker

De krachtige externe luidspreker met regelbaar volume garandeert een duidelijke weergave. De Ray260 kan worden uitgebreid met 2 handsets en speakers, zodat er op 3 locaties aan boord van de marifoon gebruik gemaakt kan worden.

Digitale voicemail en opnamefunctie

De nieuwe voicemailoptie van de Ray260 stelt u in staat om een gesproken bericht van maximaal 15 seconden op te nemen en automatisch te laten verzenden naar andere, met DSC uitgeruste, schepen. Ook kunt u een inkomend bericht opnemen, tot maximaal 90 seconden.

Position tracking

Deze functie in de Ray260 maakt met mogelijk om van maximaal 5 met DSC uitgeruste schepen in uw omgeving een positierapport op te vragen. Dit rapport wordt via SeaTalkng direct getoond in het kaartplottervenster van uw MFD. Dat is handig indien u flottielje vaart of belangrijke schepen in uw omgeving wilt volgen. De Ray260 beschikt tevens over een ingebouwde ATIS controller, voor gebruik op Europese binnenwateren.

Loudhailer

De Ray260 kan tevens dienstdoen als praai-installatie, met de optionele 30W hoornluidspreker. Terugspreken in de hoorn is mogelijk, zodat een twee-weg communicatie ontstaat tussen het dek en de brug. Misthoornfunctie en signalen voor zowel zeil- als motorjachten zijn standaard.

  • Multistation: Ja (tot 3 stations) 
  • Werkspanningsbereik  10,8 tot 15,6 Volt 
  • Waterproof: IPX 7 
  • Digital Selective Calling DSC Klasse D 
  • Frequentie banden: Alle USA, Canada en Internationale scheepvaartkanalen
  • 10 NOAA weerkanalen 
  • Hoog vermogen 25 W (23-25 W) 
  • Laag vermogen 1 W (.7-1 W) 
  • Hailer Output vermogen: 30 W max 
  • Hailerhoorn impedantie 4 Ω

Vraag een offerte aan voor dit product.

Of stel een vraag over dit product.

 

We willen graag de kans hebben om een mooie aanbieding te doen als u elders een betere prijs heeft gezien! Daag ons maar uit!

Goedkoper gezien?

* Verplichte velden